Поділитись:

У мережі "Наш Край" відповіли на закиди податківців

Понеділок, 13 березня 2017, 20:00

У мережі магазинів "Наш Край" відповіли на слова начальника управління ДФС у Волинській області Світлани Савчук, яка заявила, що юридичні особи під брендом "Наш Край" нараховують своїм працівникам зарплату, яка є нижчою від "мінімалки" 3200 гривень.

Коментар з цього приводу Конкуренту дав маркетинг-директор торгової мережі "Наш Край" Петро Кульпач.

"Мережа "Наш Край" має у Волинській області 62 магазини. 10 магазинів – це наша мережа, де ми чітко знаємо всю фінансову складову. 52 партнерів-франчайзі – це їхній бізнес. Вони мають від нас стандарти ведення бізнесу, умови франчайзингового пакету. Але це їхній бізнес, вони самі працюють зі своїми працівниками. До певної міри, з фіскальними службами вони також працюють самостійно", – каже представник торгової мережі.

Петро Кульпач запевняє, що 10 магазинів, якими безпосередньо володіє мережа, дотримуються усіх правових вимог.

"Ми працюємо в правовому полі. Якщо людина працює у нас на повну ставку, то їй однозначно нараховується зарплата 3200 гривень. Ми не можемо їй по-іншому нараховувати. Це просто неможливо в цьому правовому полі, яке на сьогодні є в Україні", – зазначає він.

Маркетинг-директор мережі також припускає, що хтось із партнерів-франчайзі "Нашого Краю", можливо, й не дотримується вимог законодавства. Однак, судячи з озвученої в ДФС інформації, конкретних висновків робити не можна. В ситуації потрібно розбиратися, запитувати безпосередньо у фіскалів.

"Ми точно не знаємо, про яку саме юридичну особу йдеться, тому коментар по-суті ми просто не можемо надати", – каже він.

Надрукувати
мітки:
коментарів