Поділитись:

Скільки триває навчання в автошколі?*

Вівторок, 14 листопада 2023, 18:41
Скільки триває навчання в автошколі?*

Бути за кермом власного авто – означає цінувати свій час, безпеку та комфорт. Шлях до отримання посвідчення водія досить тернистий, тому краще звернутись до спеціалістів. У цьому вам радо допоможе онлайн-автошкола https://just-avto.kiev.ua/ru/avtoshkola-onlayn/. Правила дорожнього руху освоюються шляхом відеоконференцій, які лектор веде наживо.

Можна вільно поставити запитання, прокоментувати або уточнити інформацію. Людині потрібна людина. Саме тому перебування вдома, у зручних для себе умовах та живе спілкування з викладачем – ідеальне поєднання. Дистанційне навчання збереже час на поїздки та зменшить ризик вірусних захворювань.

Скільки триває навчання в автошколі?*

Скільки триває теорія ПДР?

Теоретичний курс онлайн у групі триває 1,5 місяці. Є декілька форматів навчання:

  • вечірні або ранкові заняття двічі на тиждень;
  • групи вихідного дня 1 раз на тиждень.

Термін навчання в автошколі розрахований таким чином, щоб учень встиг ознайомитися з усіма розділами правил дорожнього руху, а також отримати лекції з надання домедичної допомоги постраждалим у дорожньо-транспортній пригоді.

Популярним також є індивідуальний онлайн-формат, який передбачає проведення уроків у форматі тет-а-тет з вами за індивідуальним графіком. Таке навчання триває 1 місяць. Після складання іспиту з теорії у Сервісному центрі, курсант може переходити до водіння.

Скільки триває навчання в автошколі?*

Скільки тривають курси водіння?

Водійські курси тривають мінімум 1 місяць. Максимальний термін залежить від графіка учня. За період навчання треба пройти щонайменше 40 уроків з водіння по 60 хвилин. Тільки після цього курсант буде допущений до складання внутрішнього іспиту з водіння. На кожен урок треба записуватись індивідуально, тому тривалість навчання в автошколі залежить і від учня також.

Скільки триває навчання в автошколі?*

Скільки часу триває навчання в автошколі?

Загалом, період складає не менш ніж 2-2,5 місяці, за умови динамічного навчання та високого рівня мотивації. Якщо вчитись в більш розслабленому режимі, то для навчання може знадобитися пів року. Найкращий графік водіння – 2-3 рази на тиждень по 2 години. Такий режим забезпечує максимально ефективне освоєння та поповнення навичок, а також легше запам’ятовування.

Скільки триває навчання в автошколі?*

За скільки часу можна отримати права?

Левову частку часу забирає складання іспитів у Сервісному центрі. Якщо спроба невдала, то спробувати знову можна мінімум через 10 днів. Такі вимоги встановлені Міністерством внутрішніх справ. Тож, скільки часу вчитися на права – це питання риторичне.

До навчання, яке триває мінімум 2 місяці, варто додати термін отримання талона на іспит, період перескладання (якщо він буде необхідним), терміни складання внутрішнього та практичного іспитів.

З війною більшість людей зрозуміли, що вміння кермувати – питання виживання. Можливість їхати – це не тільки про особистий комфорт, а й про змогу захистити себе. Саме тому на автошколу варто витрачати час та кошти. Набуті навички збережуть вас, а також допоможуть зекономити кошти на ремонт автівки. В навчальному закладі навчають не тільки правилам та їзді, а ще й водійській етиці та медицині. Посвідчення водія – це обов`язковий атрибут для перебування в Києві.

Джерело: just-avto.kiev.ua

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 лютого 2024
28 грудня 2023
01 грудня 2023
23 листопада 2023
22 листопада 2023
01 серпня 2023
11 липня 2023
24 червня 2023
22 травня 2023