Поділитись:

Лом VS дрючок: на Волині сусідки побилися через землю

Понеділок, 13 листопада 2023, 15:08
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На Волині перепалка між сусідами завершилася судовим засіданням.

Про це повідомляється у вироку Горохівського районного суду.

Події трапилася 23 липня 2018 року. Обвинувачена побачила, як її сусід заливає стовпчики для огорожі. Це розлютило її, і вона завважила це як порушення земельних меж. 

Коли вийшла на вулицю, то там вже нікого не було. Скориставшись відсутністю зайвих облич, обвинувачена почала розхитувати бетонні стовпчики. Сусідка, вгледівши поломані й похилені стовпці, взяла дерев'яного дрючка й кинулася до правопорушниці. Палицею вона вдарила її по шиї та руках. Потім вирішила зафіксувати зруйновані опорні стовпи на телефон.

Обвинувачена намагалася ломом вибити мобільник з її рук і кілька разів «проїхалася» металевим інструментом по її руках. Сусідка отримала перелом кістки, через що з місяць не могла виконувати хатню роботу.

Донька обвинуваченої у суді сказала, що приїхала додому вже після бійки. Стверджувала, що мати ходить з милицями й нікого не била. А сусідка була з перев'язаною рукою ще з самого ранку, й це не заважало наступні дні працювати на городі.

На це чоловік потерпілої відповів, що на побудову паркану отримав дозвіл від міської ради, тому його дії не були самовільним рішенням. 

Суд ухвалив обвинуваченій сплатити 5 000 гривень моральної шкоди.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів