Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Неділя, 12 листопада 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за минулий тиждень.

Про те, що у Луцьку закривається популярний заклад

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У Луцьку закрили кафе «СитоП'яно», що на проспекті Соборності. Про те, що на цьому місці вони припиняють роботу, повідомила адміністрація на сторінці кафе в інстаграм.

У дописі йдеться про те, що заклад зачиняється і згодом відкриється у новій локації.

Про те, скільки коштують зимові пуховики на ринку у Луцьку

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

На вулицях у Луцьку вже доволі прохолодно і багато містян вирушили за покупками теплого одягу, курток чи пуховиків. 

Ряди на одному з базарів міста почали наповнюватися теплим одягом. Покупці уже можуть знайти усе необхідне як для дітей різного віку, так і для дорослих. Вибір доволі широкий – тут вам і пальта, і жилетки, і «дуті» пуховики. Кожен може знайти щось собі довподоби, адже асортимент, зазначають журналісти, непоганий.

На не дуже прохолодну погоду можна знайти верхній одяг за 1 185 гривень, а довше й утеплене пальто – 3 150 гривень. Сучасні моделі обійдуться лучанам у 2 150 гривень. Така вартість на моделі й для українського виробника, і для закордонного.

 Про те, що за червоні вогні в небі насправді бачили українці

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

Днями сильна геомагнітна буря спричинила ефектне світлове шоу в небі, в тому числі в регіонах, для яких поява полярного сяйва не характерна, і в Україні також. Але експерти стверджують, що спалахи були насправді не «Авророю», а спорідненим явищем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів