Поділитись:

У селі Затурці на трасі Н-22 встановили камеру автофіксації порушень ПДР (фото)

П'ятниця, 10 листопада 2023, 20:44
У селі Затурці на трасі Н-22 встановили камеру автофіксації порушень ПДР (фото)

У селі Затурці Володимирського району на автошляху Н-22 працюватиме камера автоматичної системи фотовідеофіксації порушень правил безпеки дорожнього руху.

Як поінформували поліцейські офіцери громади в області, вона встановлена за сприянням місцевої влади та ініціативи поліцейського офіцера громади Богдана Скучинського.

Зазначають, що це вже друга камера швидкості встановлена на автошляхах Волині за ініціативою поліцейських офіцерів громад.

 «У зв’язку з тим, що на дорозі, яка проходить через с. Затурці є аварійно-небезпечні ділянки та ділянки з концентрацією дорожньо-транспортних пригод, автоматична фіксація буде розвантаженням та своєрідним важелем для зниження швидкості водіями»,  – пояснив поліцейський офіцер громади.

Голова Затурцівської територіальної громади Юрій Ковальчук додав, що ділянка дороги, дійсно, небезпечна, а тому тепер при вʼїзді до села зі сторони Луцька встановлено технічний засіб контролю швидкості, який фіксуватиме адміністративні правопорушення, зокрема, перевищення швидкості. 

У селі Затурці на трасі Н-22 встановили камеру автофіксації порушень ПДР (фото)У селі Затурці на трасі Н-22 встановили камеру автофіксації порушень ПДР (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів