Поділитись:

Через ревнощі: встановили, хто підпалив припарковане авто у Луцьку (фото)

Середа, 08 листопада 2023, 16:42
Через ревнощі: встановили, хто підпалив припарковане авто у Луцьку (фото)

Правоохоронці встановили, хто підпалив припаркований автомобіль у Луцьку – ними виявилися 41-річний та 40-річний брати з Полтавщини.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Нагадаємо, 24 жовтня на вулиці Арцеулова у Луцьку вночі сталася пожежа, внаслідок якої майже повністю згорів легковий автомобіль та була пошкоджена припаркована поруч автівка. Легковик, який згорів, належав 38-річному лучанину.

«Під час огляду місця події та пошкодженого вогнем автомобіля спеціалісти дійшли до висновку, що причиною займання став підпал. Було вилучено пожежне сміття та інші речові докази», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) ККУ та розпочали розшук причетних до скоєння злочину.

Завдяки оперативним діям поліцейських вже за декілька днів вдалося вийти на слід зловмисників. Ними виявилися 41-річний та 40-річний рідні брати, уродженці Полтавщини. Один з них приревнував потерпілого до своєї дружини та підбурив на скоєння злочину свого брата.

Третього листопада правоохоронці за силової підтримки роти поліції особливого призначення провели санкціоновані обшуки за місцями проживання та в транспорті фігурантів. Вилучили низку речових доказів, зокрема, одяг, у якому вони перебували під час вчинення протиправних дій, що зафіксовано відеоспостереженням.

Одному з братів слідчі вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід. Родичам спільника також вручили підозру в інкримінованому злочині. Нині поліція встановлює його місцеперебування.

Слідчі дії в рамках досудового розслідування тривають. Процесуальне керівництво здійснює Луцька окружна прокуратура.

Через ревнощі: встановили, хто підпалив припарковане авто у Луцьку (фото)Через ревнощі: встановили, хто підпалив припарковане авто у Луцьку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів