Поділитись:

У Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом Домановим

Середа, 08 листопада 2023, 14:29
У Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом Домановим

У Луцьку провели в останню дорогу 34-річного солдата Романа Доманова, який загинув в районі села Роботине Запорізької області.

У середу, 8 листопада, його відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцької міськради.

Лучанин Доманов Роман Павлович, 24 травня 1989 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу механізованого батальйону на посаду радіотелефоніста мінометного взводу.

Солдат Роман Доманов загинув 2 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання в районі села Роботине Запорізької області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися мер міста та заступник голови обласної ради.

«Після завершення панахиди домовину з тілом Героя прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України” скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн», – йдеться у дописі.

Романа Доманова поховали на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом ДомановимУ Луцьку попрощалися із загиблим на Запоріжжі Романом Домановим 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів