Поділитись:

42-річна вагітна Лілія Ребрик розсекретила стать майбутньої дитини

Вівторок, 07 листопада 2023, 14:15
42-річна вагітна Лілія Ребрик розсекретила стать майбутньої дитини

Зірка Лілія Ребрик разом із чоловіком Андрієм Диким влаштували гендер-паті на честь майбутньої дитини. Акторка театру і кіно, ведуча телеканалу «Дім» виклала у мережу відео, в якому розсекретила стать малюка.

Шанувальники одразу привітали і підтримали молодих батьків, – пише журнал Viva.

Родина Лілії Ребрик влаштувала вечірку, під час якої дізналася стать третьої дитини. Думки друзів і шанувальників розбіглися – хтось через реакцію татуся вважав, що буде дівчинка, а хтось, пророчив родині хлопчика.

«Наразі в нашій родині це питання номер один – суто з цікавості, адже по факту для нас не важлива стать дитини. Просто щастя і любові буде ще більше, бо вони не діляться, а примножуються», – розповіла Лілія Ребрик в інтерв’ю місяць тому, коли оголошувала про третю вагітність.

Чоловік ведучої зауважив – він дуже любить дівчаток, тому був впевнений, що буде дівчинка. Думки ж доньок подружжя дещо розбіглися: Діана думала, що буде хлопчик, а Поліна – що дівчинка.

Нарешті час настав, і Лілія Ребрик виклала відео з підписом: «Ми так чекаємо на тебе», в якому розкрила всі карти — пара чекає на третю донечку.

42-річна вагітна Лілія Ребрик розсекретила стать майбутньої дитини 42-річна вагітна Лілія Ребрик розсекретила стать майбутньої дитини 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів