Поділитись:

Курси англійської за акційною ціною*

Вівторок, 07 листопада 2023, 12:16
Курси англійської за акційною ціною*

Знання англійської — це ваша конкурентна перевага. Воно стане у пригоді в освіті, кар’єрі, подорожах і розвитку бізнесу. Без нього складно обійтися в пошуку високооплачуваної роботи чи підвищенні професійної кваліфікації. На жаль, через брак вільного часу багато хто не наважується розпочати навчання.

Курси англійської онлайн у міжнародній школі Speak Up — це реальна можливість успішно скласти іспити TOEFL, IELTS, FCE, CAE і досягти своєї мети попри щоденні клопоти.

5 причин розпочати вивчення англійської онлайн

Поглиблене вивчення іноземної мови доволі складно підлаштувати до свого розкладу дня. В інтернеті можна знайти безкоштовні уроки, правила і приклади вживання слів. Проте проблема полягає в тому, що ця інформація розрізнена чи не відповідає реальному рівню знань конкретної людини.

Придбавши онлайн-курс англійської від Speak Up, ви отримаєте цілодобовий доступ до мультимедійного класу, всі необхідні навчальні матеріали та заняття з викладачем у зручні дні тижня. Більшість обирає онлайн-вивчення англійської з таких причин:

  1. Економія часу. Не потрібно витрачати час на дорогу до школи.
  2. Комфорт. Ви можете навчатися вдома й повторювати пройдений матеріал будь-де.
  3. Професійні вчителі. У школі Speak Up працюють кваліфіковані викладачі, а також носії мови з Америки, Британії, Канади, Австралії.
  4. Приємні ціни. Вартість уроків залежить від тривалості та різновиду курсу. Ви можете обрати популярний 9-місячний або рекомендований викладачами 15-місячний курс англійської. Ніхто не обмежує вас у кількості занять, до того ж фахівці допоможуть обрати оптимальний варіант для вашого рівня знань. У разі потреби клієнт-менеджер запропонує профільний, інтенсивний, розмовний, мінікурс або заняття вихідного дня.
  5. Різноманітні навчальні матеріали. До програми входять інтерактивні заняття, групові уроки з викладачем, розмовна практика. Студенти отримують дидактичні матеріали з граматики, читання, словникового запасу та письма, які можна вивчати у зручний час 24/7.

Після проходження онлайн-курсу англійської та успішного складання іспиту ви отримаєте сертифікат міжнародної школи Speak Up. Його визнають під час працевлаштування провідні українські та міжнародні компанії. Якщо за результатами тесту ваш рівень знань буде нижчим за 65%, то ви зможете наново пройти навчання. Проте навряд чи так станеться, адже ви вивчатимете англійську за моделлю Blended Learning у школі, яка працює вже понад 20 років.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 березня 2024
10 березня 2024
17 лютого 2024
04 лютого 2024
27 січня 2024
21:43
23 грудня 2023
17 грудня 2023
15 грудня 2023
08 грудня 2023
24 листопада 2023