Поділитись:

У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Максимом Баєвим (фото)

Понеділок, 06 листопада 2023, 13:33
У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Максимом Баєвим (фото)

У Луцьку в останню путь провели військовослужбовця Максима Баєва, який віддав своє життя у війні з російськими окупантами.

У понеділок, 6 листопада, захисника відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцької міськради.

Баєв Максим Миколайович, 10 травня 1983 року народження, був зареєстрований в Луцьку як внутрішньо переміщена особа. Він був призваний 24 червня 2022 року на військову службу по мобілізації на посаду кулеметника до штурмової роти.

Солдат Максим Баєв загинув 31 жовтня 2023 року в районі селища Урожайне Волноваського району Донецької області під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна долучилися духовенство, родина, бойові побратими, небайдужі громадяни та представники влади.

Після завершення панахиди домовину з тілом воїна прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенда «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Максима Баєва поховали на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Максимом Баєвим (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Максимом Баєвим (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Максимом Баєвим (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Максимом Баєвим (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Максимом Баєвим (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Максимом Баєвим (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Максимом Баєвим (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Максимом Баєвим (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Максимом Баєвим (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів