Поділитись:

У ліцеї на Волині зібрали 177 тисяч для ЗСУ на благодійному ярмарку (фото)

Субота, 04 листопада 2023, 16:49
У ліцеї на Волині зібрали 177 тисяч для ЗСУ на благодійному ярмарку (фото)

Учні ліцею №11 міста Ковеля на благодійному ярмарку на підтримку ЗСУ вторгували 177 тисяч гривень. За ці гроші учні і вчителі мають намір купити дрони-камікадзе.

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка

«Цей заклад – один з найпотужніших у допомозі армії серед шкіл нашої громади. Як мінімум нашої. Масштаб і атмосфера, скажу чесно, вразили і додали сил. Діти завзято пропонували кожен свій товар, емоційно ділилися враженнями від події, фотографувалися», – зазначив він.

Ігор Чайка додав, що восени минулого року на такому ж ярмарку учні вторгували 68 тисяч, за які купили дрон. весною цього року – 108 тисяч. Вчителі, працівники школи доклали ще своїх грошей і купили автівку, на якій на передову поїхав батько одного з учнів.

«Не можна заспокоюватися, бо на фронті хлопцям дуже важко», – сказала директор ліцею Галина Сидорук.

Крім того, придбали Starlink, купували віск та виготовляли окопні свічки, випускники ліцею виготовляли зарядні пристрої.

У ліцеї на Волині зібрали 177 тисяч для ЗСУ на благодійному ярмарку (фото)У ліцеї на Волині зібрали 177 тисяч для ЗСУ на благодійному ярмарку (фото)У ліцеї на Волині зібрали 177 тисяч для ЗСУ на благодійному ярмарку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів