Поділитись:

На війні загинув головний редактор рівненського видання Тарас Давидюк

Субота, 04 листопада 2023, 07:31
На війні загинув головний редактор рівненського видання Тарас Давидюк

На фронті на околицях Роботиного Запорізької області загинув засновник і головний редактор рівненського видання «Горинь.інфо» Тарас Давидюк.

Про це повідомили на сторінці Горинь.інфо.

«Тарас добре відомий усій патріотичній спільноті Рівненщини, адже ще з студентських років був активним в різних патріотичних організаціях. З 2002 року у громадському русі. Був членом «Молодого Руху». У 2005-2012 роках – голова обласної організації і член Центрального Проводу «Молодіжного Націоналістичного Конгресу». Був також голою рівненської обласної організації «Активна молодь», – йдеться у повідомленні. 

Видання зазначає, що взимку 2013-2014 років Давидюк був добровольцем 15-ї «МНК-івської», відтак і 14-ої «пластової» сотні Самооборони Майдану.

З початком російсько-української війни служив у добровольчому батальйоні «Гарпун». Опісля продовжив службу в одному із окремих розвідувальних батальйонів ЗСУ.

Додому повернувся навесні 2019 року. В цьому році почало роботу видання «Горинь.інфо» З початку повномасштабної війни Давидюк пішов на фронт. Останні місяці воював у 14-го окремому полку, разом із побратимами з «Гарпуна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів