Поділитись:

Нардеп Ніколаєнко збив на смерть 18-річну дівчину на Житомирській трасі (фото)

П'ятниця, 03 листопада 2023, 11:34
Нардеп Ніколаєнко збив на смерть 18-річну дівчину на Житомирській трасі (фото)

Народний депутат від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко збив на смерть на своєму автомобілі 18-річну дівчину на Житомирській трасі.

Про це у п'ятницю, 3 листопада,  повідомила «Українська правда» з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

За інформацією джерел, ДТП сталася на території Житомирської області. Попередньо відомо, що в автомобілі народний обранець перебував з дружиною.

У Нацполіції уточнили, що водій автомобіля Mercedes-Benz GLE здійснив наїзд на пішохода, рухаючись у напрямку м. Чоп у крайній лівій смузі руху.

Там підтвердили, що за кермом знаходився 44-річний житель Київщини, народний депутат України, але не уточнили, хто саме.

Судячи з фото, дівчина намагалась подолати проїжджу частину у невстановленому місці, де рух автомобілів найшвидший.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Житомирській області та Житомирського райуправління поліції. Триває з’ясування всіх обставин події.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Призначена низка відповідних експертиз.

Нардеп Ніколаєнко збив на смерть 18-річну дівчину на Житомирській трасі (фото)Нардеп Ніколаєнко збив на смерть 18-річну дівчину на Житомирській трасі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів