Поділитись:

Школярі з Луцька стали найкращими на Всеукраїнському турнірі математиків

Вівторок, 31 жовтня 2023, 20:08
Школярі з Луцька стали найкращими на Всеукраїнському турнірі математиків

Команда Луцького ліцею № 9 здобула перше місце на ХХIІI Всеукраїнському турнірі юних математиків імені професора Михайла Ядренка.

Третє місце теж посіла команда з Волині – учні обласного наукового ліцею, повідомили у Волинській Малій академії наук. Про це пише Суспільне.

Змагання відбувалися з 27 по 29 жовтня на базі Київської школи економіки. У складі команди переможців Луцького ліцею № 9: Дмитро Назарук, Соломія Шаблій, Антон Добровольський, Роман Дубина, Костянтин Кучер.

У складі команди Волинського наукового ліцею були: Роман Літвінчук, Юрій Герасим'як, Назар Вацик та Станіслав Кошинський.

Окрім того, в рамках Всеукраїнського турніру юних математиків провели традиційну олімпіаду серед учасників інтелектуального змагання. Волинські школярі здобули три других місця та два третіх.

Довідково:

Всеукраїнський турнір юних математиків – це командне змагання серед школярів, в якому вони розв’язують складні математичні задачі дослідницького характеру. У турнірі юних математиків беруть участь команди з п’яти учнів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій, а персональний склад команди не змінюється протягом усього змагання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024