Поділитись:

Samsung Black Friday: що це та яка в цьому користь?

Понеділок, 30 жовтня 2023, 19:37
Samsung Black Friday: що це та яка в цьому користь?

Чорна п’ятниця — збірна назва знижок та акцій, які з’являються щорічно під кінець листопада. Це чудова нагода придбати необхідні товари та ще й гарно на цьому заощадити. Їх пропонують різні компанії та магазини, але заходи від Samsung Black Friday є одними з найвигідніших. Це дозволяє придбати якісну техніку за гарними умовами.

Причини популярності Чорної п’ятниці

Це неофіційне свято, яке прийшло із США. Здебільшого вибирають саме 24 листопада. Це перша п’ятниця після Дня подяки та час, коли американці вже починають готуватися до Різдва та купують подарунки близьким. Такий період — справжній виклик як для магазинів, так і покупців. Важливо, щоб представлений товар був у наявності та відповідав якості.

Доволі часто, якщо це інтернет-магазин, сервери можуть не витримувати потоку відвідувачів. Через це клієнти втрачають сили та час на те, щоб оформити замовлення. Покупцям необхідно уважно оцінювати знижки, розуміючи, чи справді цей товар раніше був дорожчим. До того ж акція може бути на непопулярну продукцію, яку й так не хочуть купувати.

Тому важливо скласти список необхідних речей, відстежувати вартість ще до Чорної п’ятниці, щоб потім точно бути впевненими, що знижка реальна. Довіряти варто лише надійним магазинам, які заздалегідь попереджають про акційні ціни та гарантують, що вони справді будуть.

Конкретні пропозиції на Samsung Black Friday

З наближенням «чорного тижня» магазини активно пропонують свої акції та знижки, щоб залучити якнайбільше покупців. Але витрачати гроші на недорогі речі в такі дні невигідно. Що дорожча продукція, то більше буде на неї знижка. Саме тому Чорна п’ятниця — це чудова можливість придбати побутову техніку для дому. Samsung Black Friday якраз і створена для цього. При покупці в певні дні клієнти зможуть отримати значні знижки: 

  • вигода від покупки становить до 25% від суми; 

  • на всю техніку надається ще один додатковий рік гарантії абсолютно безоплатно.

Важливо пам’ятати, що акції можуть доповнюватися, з’являтися ще вигідніші пропозиції. Це дозволить купити телевізор, холодильник або смартфон, а на заощаджені гроші придбати аксесуари до них. Отримати знижку можна в сертифікованому інтернет-магазині samsungshop.com.ua.

Надрукувати
мітки:
коментарів