Поділитись:

Черевики для чоловіків – стиль та комфорт в одному цілому

Субота, 28 жовтня 2023, 21:24
Черевики для чоловіків – стиль та комфорт в одному цілому

Практичність та зручність черевиків складно порівняти з іншими варіантами взуття. Вони надійно захищають ноги від води, вологи, снігу та холоду, при цьому виглядають досить стильно та оригінально. Черевики є важливим елементом гардеробу, адже восени, взимку і навесні без них не обійтися, особливо якщо потрібно дотримуватися ділового стилю.

Сезонність визначає саме компонування взуття та матеріал, з якого воно виготовляється. Вибираючи чоловічі черевики, є можливість вибирати що-небудь зі шкіри, замші, велюру, нубуку та інших матеріалів і їх комбінацій. Всі пропозиції сформовані магазином «INTERTOP», де є система фільтрів для вибору та велика кількість варіантів взуття.

Різновиди черевиків

Виробники пропонують різний формат виконання черевиків, тому буде можливість вибрати ідеальне рішення під свої запити:

  1. Чукка. Черевики закриті, високі, а також мають тонку шнурівку на 2-3 отвори. Відмінний варіант для класичного стилю чи casual;
  2. Дезерти. Взуття на кожен день, виготовлене із замші та доповнюване шнурівкою, з класичним та офіційним стилем не поєднується;
  3. Броги. Уздовж швів, на шкарпетках та біля шнурівки є декоративна перфорація. Для повсякденного використання цей варіант ідеальний;
  4. Класика. Невисокі черевики, що доповнюються блискавкою та виготовляються з натуральної гладкої шкіри;
  5. Челсі. Висота середня, а з боків є гумка, відповідно шнурівка та інші види застібок відсутні;
  6. Дербі. Туфлі з натуральної шкіри та зі шнурівкою підходять на кожен день і для створення ділового образу;
  7. Спортивні. Кеди або кросівки для повсякденного використання. Верхній шар водонепроникний, а всередині є наповнювач для комфорту та тепла.

Окремо виділяють трекінгові черевики та тактичні, що використовуються для активного відпочинку та ходьби по будь-якій пересіченій місцевості.

Утеплювач черевиків

Найчастіше черевики купуються для створення комфортних умов, щоб ноги завжди були сухі та перебували в теплі. Це досягається за рахунок використання різних видів утеплювачів:

  • хутро (найчастіше використовується овчина, що забезпечує тепло навіть при температурі -40 градусів);
  • байка (основою є підкладки з вовни, що забезпечує комфорт восени чи ранньою весною);
  • синтетичний утеплювач (черевики доповнюватимуть тинсулейтом або холофайбером, що важливо для взуття під активні дії);
  • шовк (легкий матеріал для повсякденного носіння).

Деякі черевики не доповнюються підкладкою, і вони використовуються при теплій і сухій погоді.

Матеріал верху

Універсальним варіантом є натуральна шкіра, яка може мати матовий чи глянсовий ефект. Шкіра не пропускатиме вологу, відрізняється зносостійкістю і відводить зайве тепло. Якщо погода суха та сонячна, тоді нубук та замша ідеально підходять.

Серед варіантів купівлі можна вибрати пропозиції від брендів Ecco, Columbia, Timberland, Caterpillar, Адідас, Jack Wolfskin, Rieker і т.д. Вся продукція доповнюється гарантією, а простота вибору забезпечується наявністю таблиці розмірів.

Надрукувати
мітки:
коментарів