Поділитись:

В Італії жінка домоглася виселення дорослих синів з її будинку

Неділя, 29 жовтня 2023, 05:27
В Італії жінка домоглася виселення дорослих синів з її будинку

У місті Павія на півночі Італії жінка виграла судовий наказ про виселення зі свого будинку синів віком 40 і 42 років.

Як пише Sky News, 75-річна жінка намагалася переконати своїх синів, які працювали і були здатні самі себе забезпечувати, переїхати, але вони відмовилися. Тому вона вирішила вжити рішучих заходів і домогтися постанови про виселення через суд, – повідомляє УНІАН.

Вона підтримувала їх, коли вони були без роботи, і очікувала, що вони переїдуть, як тільки знайдуть роботу, але цього не сталося. Натомість обидва брати також не змогли зробити свій внесок у домашні витрати і не допомагали їй по господарству, повідомляють італійські ЗМІ. Вони навіть приходили додому посеред ночі і залишали свої речі в повному безладі.

Суддя Сімона Катербі поспівчувала тяжкому становищу матері і винесла рішення на її користь. Суд постановив, що спочатку, коли брати були безробітними, «батьки були зобов'язані забезпечувати утримання».

Однак після того, як вони почали заробляти, «це вже не було виправданим», оскільки «двоє обвинувачених старші 40 років», йдеться в рішенні суду.

У постанові судді додано, що «в законодавстві немає положення, яке наділяло б дорослу дитину беззастережним правом залишатися в будинку, що належить виключно батькам, проти їх волі і тільки в силу сімейних зв'язків». У чоловіків є час до 18 грудня, щоб виїхати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024