Поділитись:

В Україну повернули тіла ще 50 полеглих захисників

П'ятниця, 27 жовтня 2023, 14:23
В Україну повернули тіла ще 50 полеглих захисників

За результатами проведення репатріаційних заходів українській стороні вдалося повернути на підконтрольну територію тіла 50 загиблих оборонців України.

Про це у п'ятницю, 27 жовтня, повідомив у телеграмі Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими (КШППВ).

«Збройні сили України забезпечать належне та безпечне перевезення репатрійованих для передачі представникам правоохоронних органів та судово-медичним експертам з метою організації і проведення слідчих дій та судових експертиз», – йдеться у дописі.

Зазначають, що реалізація заходу здійснювалася Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими та стала можливою завдяки взаємодії з Об’єднаним центром при СБ України, МВС України (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин), ЗС України (ЦУ ЦВС), ГУ ДСНС України у Сумській області, ДПС України, іншими представництвами структур сектору безпеки та оборони України за сприяння та безпосередньої участі представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів