Поділитись:

У Києві чоловіків злякала військова форма Патронатної служби «Азову» (відео)

Четвер, 26 жовтня 2023, 23:03
У Києві чоловіків злякала військова форма Патронатної служби «Азову» (відео)

У Києві чоловіків злякала військова форма Патронатної служби «Азову».

Про це на фейсбук-сторінці повідомила керівниця БО «БФ Патронатної служби Азову «Янголи Азову» Олена Толкачова. 

«Сьогодні Я, Керівниця Патронатної служби «Азову» була запрошена, щоб виступити на форумі молодих підприємців Young Business Club», – йдеться у повідомленні. 

Зокрема, представники Служби мали б розказати про свою діяльність та познайомитись, за словами пані Олени, з молодими бізнесменами, які б могли допомогти Патронатній службі: підтримати поранених хлопців, підтримати родини загиблих. Однак вони стикнулись з шокуючою ситуацією. Олена Толкачова розказала, що після 30 хвилин перебування на цьому заході до неї підійшла одна з організаторів та попросила «сховатися десь у кутку, бо чоловіків, які знаходились там, лякає військова форма».

«Втім, я зіштовхнулася з нахабством і грубістю координаторки заходу, а потім мене та моїх колег взагалі вивели із приміщення, де проходив фуршет, бо молодих бізнесменів лякає військова форма, через що нам довелось покинути захід. Це зневага до військових!», – додає дівчина. 

Довідково: 
Патронатна служба «Янголи Азову» – єдина тилова служба в Україні, яка створена, щоб опікуватись пораненими, полоненими та полеглими захисниками та їхніми родинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів