Поділитись:

На Волині оштрафували бухгалтерку сільрали, бо її син справляв потребу на дитину

Четвер, 26 жовтня 2023, 09:45
На Волині оштрафували бухгалтерку сільрали, бо її син справляв потребу на дитину

Працівницю Оваднівської сільської ради оштрафували на 850 грн за ухилення від батьківських обов’язків, бо її 14-літній син керував транспортним засобом та справив потребу на дитину. 

Таке рішення Володимир-Волинського міського суду, – пише БУГ. 

Як йдеться у матеріалах справи, 29-го серпня цього року близько 15:30 неповнолітній хлопець керував транспортним засобом. Крім цього, 25-го серпня близько 23:50 хв 14-літній син бухгалтерки Оваднівської сільської ради вчинив хуліганські дії: справляв природні потреби на неповнолітнього.

На матір склали адмінпротоколи за ст. 150 Сімейного кодексу України – ухилення від виконання батьківських обов`язків відносно виховання свого неповнолітнього сина, 2009 року народження. Дві справи об’єднали в одне провадження. У судовому засіданні жінка свою вину визнала повністю, у вчиненому щиро розкаялась. Запевнила, що уважніше буде ставитися до виконання своїх батьківських обов`язків.

Суд постановив жінку визнати винуватою у вчиненні адміністративних правопорушень за неналежне виконання батьківських обов’язків та накласти на неї штраф у розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень. Окрім того, вона має сплатити в дохід держави 536,8 грн судового збору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів