Поділитись:

Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)

Вівторок, 24 жовтня 2023, 15:48
Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)

У Луцькому зоопарку під час свята гарбуза показували відвідувачам гарбузи різного розміру, перці та квасолю. А також мали нагоду охочі мали нагоду спостерігати перетворення гарбузового насіння на олію.

Про це 24 жовтня повідомили на фейсбук-сторінці звіринцю.

«Фермерка Наталя Боярчук знає про рослини більше, ніж будь-яка енциклопедія. І тому Свято гарбуза у нас без неї не обходиться. Цьогоріч виставка відвідувачів дивувала. Мали і гарбузи на кожен розмір та смак, і найрізноманітніші перці й квасолю. А ще усі охочі могли спостерігати магію перетворення гарбузового насіння на олію. І навіть скуштувати її», – йдеться у повідомленні. 

Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
14 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
07 квітня 2024
03 квітня 2024
02 квітня 2024