Поділитись:

Головні рабини України просять змінити запобіжний захід Коломойському (фото)

Вівторок, 24 жовтня 2023, 11:00
Головні рабини України просять змінити запобіжний захід Коломойському (фото)

23 рабини написали листа Генеральному прокурору Андрію Костіну з клопотанням щодо зміни запобіжного заходу бізнесмену Ігорю Коломойському.

Про це повідомили на телеграм-канал Об'єднаної єврейської общини України (ОЄОУ).

«Головні рабини міст та регіонів України звернулися до Генерального прокурора України Андрія Костіна з клопотанням щодо можливості застосування запобіжного заходу Ігорю Коломойському, не пов'язаного з триманням під вартою, враховуючи видатну роль та особистий внесок Ігоря Коломойського у збереження територіальної цілісності України, стабілізацію кількох регіонів України під час та після Революції Гідності, а також проблеми зі станом здоров'я», – йдеться у дописі. 

У зверненні також зазначено, що в усіх фактах має повно та об'єктивно розібратися суд, а також наголошено, що Ігор Коломойський не виїжджав з України з початку повномасштабного вторгнення.

Крім того, рабини просять, щоб розгляд справи не відбувався в Шабат (сьомий день тижня в єврейському календарі, субота) та  не співпадав з релігійними святами.

Головні рабини України просять змінити запобіжний захід Коломойському (фото)Головні рабини України просять змінити запобіжний захід Коломойському (фото)Головні рабини України просять змінити запобіжний захід Коломойському (фото)Головні рабини України просять змінити запобіжний захід Коломойському (фото)Головні рабини України просять змінити запобіжний захід Коломойському (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів