Поділитись:

«Ти зараз смієшся, а потім будеш нити»: поліцейські показали затримання молодика у Луцьку

Понеділок, 23 жовтня 2023, 22:21
«Ти зараз смієшся, а потім будеш нити»: поліцейські показали затримання молодика у Луцьку

У патрульній поліції Волині повідомили подробиці затримання молодика на проспекті Василя Мойсея у Луцьку. Напередодні відео публікували у соцмережах. 

За інформацією правоохоронців, інцидент трапився вночі 21 жовтня на зупинці для громадського транспорту під час дії комендантської години.

Відеоматері із бодікамер поліцейські передали журналістам телеканалу «Конкурент TV».

Повідомили, що підійшли перевірити документи групи осіб, яка перебувала на зупинці, останні ж, за їх словами, поводили себе зверхньо та агресивно щодо правоохоронців. Окрім цього мали ознаки алкогольного сп'яніння та використовували нецензурну лексику. Після кількох зауважень від інспекторів громадяни не припиняли свої дії, то ж молодики були попередженні про можливість їхнього затримання.

«Останній раз попереджую. Будуть ще раз матюки, будемо затримувати та складати адмінматеріали. І далі будемо притягувати до адміністративної відповідальності. Наразі пред'являємо документи згідно з 32 статті (Закону України «Про Національну поліцію» – ред.)», – сказав один з поліцейських.

Надалі ж одного з хлопців затримали та доставили до відділу поліції для встановлення та складення адмінматеріалів. Тоді ж хлопець почав погрожувати поліціянтам.

«Ти зараз смієшся, а потім будеш нити. Я тобі говорю: сльозами адскими і просіть пощади. Ти не знаєш, хто я, і шо я могу...Давай один на один...», – казав він.

Деталі – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024