Поділитись:

Переваги онлайн-кредитів в Україні*

Понеділок, 23 жовтня 2023, 19:58
Переваги онлайн-кредитів в Україні*

У житті на нас чекає багато несподіваних подій — як приємних, так і не дуже. Наприклад, почав турбувати зуб, побили автомобільну фару, потік кран у ванній або з’явилася вигідна гаряча путівка до Єгипту чи можливість купити майже новий iPhone з величезною знижкою — у таких ситуаціях терміново можуть знадобитися гроші. Де їх позичити?

Кредит від банку чи МФО: у чому різниця?

Банківські кредити не найкраще рішення, коли потрібна порівняно невелика сума на короткий термін (наприклад, до чергової зарплати). Щоб отримати гроші від банку, доведеться піти до відділення, постояти в черзі до кредитного фахівця та пройти рутинну процедуру оформлення. До того ж взяти позику в банку можна лише в робочі дні та в робочий час. Альтернатива — швидкі позики від МФО. Це той варіант, коли за пів години реально отримати готівковий кредит онлайн на карту 24/7, тобто цілодобово.

Які ще плюси мають МФО? На думку клієнтів, це:

  • Швидке та просте оформлення. Щоб взяти гроші в борг, не обов’язково мати офіційне працевлаштування: довідку з роботи та додаткові документи тут ніхто не вимагає. Наприклад, у LoviLave для кредитування достатньо паспорта (підійде ID-картка) та податкового коду ІПН. Процес оформлення передбачає заповнення короткої електронної анкети, у якій просять надати мінімум даних про себе. Навіть людина, яка звернулася за кредитом вперше, справляється із заповненням заявки за кілька хвилин.
  • Швидке рішення щодо позики. У МФО більшість процесів здійснюються в автоматичному режимі. Це стосується, зокрема, перевірки та оцінки платоспроможності клієнта. Якщо в банку за деякими кредитними програмами відповідь можуть надати лише через 1–3 дні, то на сайті Lovilave рішення щодо позики обіцяють ухвалити за 1–2 хвилини.
  • Можливість взяти позику без обмежень у часі. Сайти кредитування працюють цілодобово, без вихідних. Позики на платформі оформлюються повністю дистанційно, без необхідності відвідування офісу. Зарахування позикових коштів проводиться одразу, в день звернення. Тому, якщо потреба в грошах з’явилася в п’ятницю ввечері, не доведеться чекати понеділка.
  • Просте керування боргом. Головне правило для тих, у кого виникають проблеми з виплатою кредиту, — негайно звернутися до кредитора. У банку рішення щодо продовження позики ухвалюються довго та непросто. У МФО для збільшення терміну кредитування достатньо вчасно заплатити відсотки, що набігли. Після цього кредитор одразу продовжує позику без зайвої бюрократії та санкцій. До того ж ці питання розв’язуються віддалено, через особистий кабінет на сервісі МФО.
  • Мінімум обмежень і високий відсоток схвалень. Відсутність постійної роботи, офіційного працевлаштування та великого стажу не заважають отримати позику від МФО. Навіть позичальник із зіпсованою кредитною історією має непогані шанси взяти кредит.

Як і в банках, для постійних клієнтів МФО пропонують особливі умови — знижені відсоткові ставки та більші суми позики.

Надрукувати
мітки:
коментарів