Поділитись:

Користувачі криптогаманця Trustee Plus об'єдналися, зібравши близько 1 мільйона гривень у підтримку ЗСУ. Як долучитись?*

Понеділок, 23 жовтня 2023, 19:51
Користувачі криптогаманця Trustee Plus об'єдналися, зібравши близько 1 мільйона гривень у підтримку ЗСУ. Як долучитись?*

Унікальна можливість донатити була вбудована безпосередньо в криптогаманець Trustee Plus, і на сьогоднішній день вдалося зібрати понад 923 тисяч гривень. Понад 20 тисяч користувачів Trustee Plus приєдналися до цієї благодійної ініціативи, показуючи єдність та підтримку ЗСУ.

Збір пожертв виявився дуже популярним, оскільки кожен користувач мав змогу використовувати свій бонусний або основний рахунок для переказу коштів на потреби ЗСУ. Додатковий бонус - можливість заробити до 100 гривень, виконуючи прості операції в застосунку та переказувати ці кошти на благодійність.

Скрін з додатку Trustee Plus, на якому зображені нагороди користувача і стан бонусного рахункуСкрін з додатку Trustee Plus, на якому зображені нагороди користувача і стан бонусного рахунку

Крім того, користувачі мають вибір, який напрямок підтримки ЗСУ обрати, зокрема, допомогу армії, медичну допомогу та відбудову України. Понад 95% всіх пожертв призначаються на підтримку армії, що свідчить про єдність та рішучість українців.

Вадим Груша, CEO Trustee Plus, висловив свою гордість за активну участь користувачів у цій благодійній справі: “Більше 600 днів будь-який свідомий бізнес в Україні намагається вирішити відразу дві великі задачі. По-перше, залишатись прибутковим і вижити в цих непростих умовах. По-друге, будь-якою ціною знаходити ресурси на підтримку тих, завдяки кому ми можемо зараз нормально працювати. На підтримку наших воїнів. Радий і гордий від того факту, що більше 20 тис. користувачів Trustee Plus прийняли участь в нашій ініціативі. Разом до перемоги!”

За зібрані кошти вже придбали реанімобіль Volkswagen T6 4x4 для 120 бригади територіальної оборони ЗСУ. Також були закуплені пристрої нічного бачення, генератор та зарядна станцію для потреб спецпідрозділу Альфа і 3 ОШБр. Ініціатива продовжує набирати обертів завдяки небайдужим користувачам Trustee Plus та їхньому бажанню підтримати воїнів.

Бажаєте долучитися до благодійної справи? Просто встановіть застосунок Trustee Plus, виконуйте прості дії та переказуйте кошти на обраний благодійний проект. Підтримайте наших захисників та зробіть свій внесок у майбутнє України.

Крім благодійної діяльності, Trustee Plus є ідеальним інструментом для зберігання та використання криптовалют завдяки вбудованій криптокарті, яка дозволяє легко та швидко розплачуватися через термінал криптовалютою, яка знаходиться у вас на  USDT, Біткоін чи Ефіріум рахунках.

Надрукувати
мітки:
коментарів