Поділитись:

Які цікаві солодощі подарувати на свята дітям і дорослим?

Понеділок, 23 жовтня 2023, 17:45
Які цікаві солодощі подарувати на свята дітям і дорослим?

Є спосіб гарантовано порадувати людину – подарувати солодощі. Їх люблять діти й дорослі. Навіть для прихильників суворої дієти та веганів можна підібрати відповідні варіанти.

Ніжні тістечка Моті

Якщо ви шукаєте щось неординарне, цікаве, то японський десерт Моті стане відмінним рішенням порадувати одержувача. Тонкий шар рисового тіста, море вершкового крему і соковиті ягоди – ці ласощі не можуть залишити нікого байдужим. Це яскраве тістечко, яке підкорило соціальні мережі, в Японії готують кілька годин. Моті – не просто смачний і поживний десерт, а символ японської культури. Він точно сподобається дітям і дорослим.

МотіМоті

Солодкі адвент календарі

Оригінальний подарунок на будь-яке свято – адвент календар із солодощами, який створює відчуття дива та цікавість у дітей і дорослих. Зазвичай там по 24 віконечка, за котрими сховані різні смаколики. Якщо робити відлік до Нового року, то на свято Миколая 6 грудня можна сміливо дарувати цей презент. Якщо ж рахувати дні до Різдва, то 1 грудня потрібно презентувати адвент.

Солодкий адвент-календарСолодкий адвент-календар

Солодощі з передбаченнями

Унікальний подарунок для найближчих і рідних – печиво та цукерки з передбаченнями. Такі ласощі допоможуть провести приємний вечір у колі сім'ї та порадувати кожного милою запискою. Усередині може знаходиться або цікаве передбачення, або побажання, яке може додати натхнення.

Печиво та цукерки з передбаченнями стануть родзинкою будь-якого заходу. Особливо це запам'ятається діткам, які обожнюють дізнаватися все нове.

СолодощіСолодощі

Кекси панеттоне та пандоро

Панеттоне – це відома Різдвяна випічка родом з Італії. У неї дуже складна рецептура приготування. Готується вона з борошна високої сили «Манітоба». Має форму української паски вагою близько 1 кг. Італійський кекс прекрасно підійде як подарунок рідним і близьким, адже він дуже оригінальний, теплий і красивий.

На відміну від панеттоне, який є різдвяним кексом, пандоро – суто новорічний, має форму високої зірки. Пандоро зазвичай виготовляється без начинки, з цукровою пудрою в комплекті. Однак можна зустріти варіації з шоколадним кремом, кремом «сабайон» і кремом зі смаком лимонного лікеру лімончелло.

Печиво та цукерки в подарункових ж/б коробках

Набір цукерок та печива у вишуканій ж/б коробці – ніжний солодкий смаколик, який стане милим доповненням будь-якого подарунка. Можна підібрати цукерки, які являють собою неперевершену композицію досконалих складових.

Шоколадні фігурки

В цій категорії смаколиків існує велике різноманіття, яке може здивувати як дітей, так і дорослих. Ось, наприклад, чудові фігурки, які виготовлені з якісного шоколаду та наповнені маршмеллоу, – діти просто обожнюють такі цікаві ласощі. Особливо їм подобається додавати потішних фігурок до гарячого какао чи молока. У результаті утворюється унікальний напій на основі шоколаду, а зверху плавають маленькі зефірки. Пити молоко, в якому тільки що відбувалось маленьке чудо, набагато смачніше.

Шоколадні фігурки на ялинку – смачний привабливий сувенір. Дуже актуальний подарунок на різдвяні свята. Ялинку прикрашають різні симпатичні іграшки, апетитні на вигляд.

Якщо ви хочете подарувати щось ексклюзивне дорослій людині, то слід взяти до уваги шоколадні пляшечки з лікерними начинками. Дивовижний подарунок, який завжди стане прикрасою святкового столу. Їх можна дарувати з будь-якого приводу, чи то на Новий рік, день народження, професійне свято або інша урочиста подія.

Смачний солодкий подарунок – один з доступних способів зробити незабутнім не тільки Новий рік, але й будь-яке інше свято.

Надрукувати
мітки:
коментарів