Поділитись:

в Австралії на чоловіка в громадському туалеті чекала отруйна змія (фото)

Неділя, 22 жовтня 2023, 01:32
в Австралії на чоловіка в громадському туалеті чекала отруйна змія (фото)

У громадському туалеті чоловік виявив одну з найбільш отруйних змій Австралії.

Як повідомляє Newsweek, Майкл та Доллі Міллер разом з їхньою п'ятирічною дочкою були в місті Новий Південний Уельс на похованні бабусі Майкла, – пише УНІАН. 

«Ми відвідали кладовище Кутамунда в середу, 11 жовтня, для похорону. Того ж дня моїй 5-річній дочці дуже потрібно було в туалет, і тітонька попередила, щоб ми остерігалися змій, оскільки зазвичай одна з них бродить тут», – розповіла Доллі.

Доллі сказала, що не сприйняла попередження занадто серйозно. Наступного дня, перш ніж вирушити додому в Сідней, сім'я заїхала на кладовище, щоб попрощатися зі своїми близькими.

«Моєму чоловікові Майклу потрібно було сходити в туалет... через дві секунди він вискочив білий, як привид, і побіг до машини з криком: «Там змія».

Майкл розповів, що, він побачив рептилію, що звивається навколо сидіння унітаза. Чоловік сфотографував змію і вискочив з туалету.

Рептилія була східною коричневою змією, дуже отруйним видом, відповідальним за більшу кількість смертей, ніж будь-яка інша змія в Австралії. За даними австралійського відділу досліджень отрут Мельбурнського університету, східні коричневі змії мають другу за токсичністю отруту у світі. Вона містить потужний нейротоксин, який відключає серце, діафрагму та легені жертви, після чого людина задихається.

Цей вид зустрічається по всій Східній та Південній Австралії, звідси і його назва. Його природне середовище існування також перетинається з деякими з найбільш населених районів країни, тому вони нерідко заповзають в будинки, особливо в туалети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів