Поділитись:

На Волині попрощалися з загиблим Героєм Тарасом Максимчуком (фото)

Четвер, 19 жовтня 2023, 18:17
На Волині попрощалися  з загиблим Героєм Тарасом Максимчуком (фото)

До когорти Воїнів Небесного Легіону долучився 48-річний Тарас Максимчук.

Про це повідомили в Маневицькій громаді.

«Тарас Анатолійович виріс у багатодітній родині у селі Цміни (ст. Новий Чарторийськ). Після одруження разом з дружиною та сином проживав у Чарторийську, займався сільським господарством, працював залізничником. Не цурався ніякої роботи, був привітним, добрим душею та завжди відкритим до спілкування з односельцями. Захищати Батьківщину від російського окупанта пішов у квітні 2023 року. Вдома на нього з нетерпінням чекали батьки, дружина, син та велика родина. 13 жовтня 2023 року виконуючи бойове завдання на території Харківської області в результаті ворожого обстрілу відважний боєць загинув», – йдеться в повідомленні.

Напередодні домовину з тілом захисника України навколішки, схиливши голови у пошані, зустрічали мешканці громади. Чин похорону за упокій душі українського бійця звершили у Свято-Успенському храмі. Прощалися з загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати рідні, односельчани, жителі навколишніх сіл, друзі, представники влади та військові.

На Волині попрощалися  з загиблим Героєм Тарасом Максимчуком (фото)На Волині попрощалися  з загиблим Героєм Тарасом Максимчуком (фото)На Волині попрощалися  з загиблим Героєм Тарасом Максимчуком (фото)На Волині попрощалися  з загиблим Героєм Тарасом Максимчуком (фото)На Волині попрощалися  з загиблим Героєм Тарасом Максимчуком (фото)На Волині попрощалися  з загиблим Героєм Тарасом Максимчуком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів