Поділитись:

Ексчоловік Євгенії Емеральд назвав її шльондрою, пригрозив застрелити і відрізати руки

Четвер, 19 жовтня 2023, 13:06
Ексчоловік Євгенії Емеральд назвав її шльондрою, пригрозив застрелити і відрізати руки

Українська захисниця Євгенія Емеральд вперше оприлюднила приголомшливу переписку зі своїм ексчоловіком, військовим Євгеном Стипанюком, де він їй погрожує вбивством та забрати їхню піврічну доньку.

Від вересня Емеральд натякала фанам, що у її стосунках з чоловіком не все гаразд, однак прямо не говорила, що сталося, – пише ТСН. Тож тепер Євгенія набралася сміливості і на сторінці в Instagram опублікувала скріни переписок зі Стипанюком, де він її обзиває та навіть погрожує вбивством:

«Я – Женя Емеральд, відома вам як сильна та смілива українська Жанна д'Арк. Але, в першу чергу я просто жінка, одна з тих сотень тисяч українських жінок, яка пережила домашнє насилля. У цьому відео я хочу продемонструвати на власному прикладі, до чого призводить страх та слабкість перед кривдником. Тут ви побачите лише частину розмов та погроз з боку мого колишнього чоловіка, але навіть цього достатньо, щоб зрозуміти, в якій небезпеці знаходяться жінки, які продовжують терпіти», – підписала відео Емеральд.

У переписці ексчоловік Євгенії, зокрема, «не погрожує, а попереджає» її, що якщо хтось з інших чоловіків візьме на руки його доньку, він підірве і Євгенію, і того чоловіка, або застрелить, або «відріже руки». Також Стипанюк говорить, що встановить стеження за Емеральд.

У голосових повідомленнях Євген звинувачує ексдружину у зрадах і називає шльондрою.

Зазначимо, що Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися на фронті. У жовтні минулого року на передовій вони зіграли весілля. У квітні цього року Емеральд народила Стипанюку доньку, яку назвали Афіною.

Ексчоловік Євгенії Емеральд назвав її шльондрою, пригрозив застрелити і відрізати руки Ексчоловік Євгенії Емеральд назвав її шльондрою, пригрозив застрелити і відрізати руки 

Тиждень тому Емеральд офіційно підтвердила, що розлучається з чоловіком.

Ексчоловік Євгенії Емеральд назвав її шльондрою, пригрозив застрелити і відрізати руки 

Нагадаємо: 7 і 8 жовтня під Львовом святкували пишне весілля експрокурора і колишньої співробітниці ДБР:  Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. За даними ЗМІ, для заходу обрали п’ятизірковий комплекс Emily Resort, а гостей розважали українські зірки, зокрема ведучий Григорій Решетник, співачка Оля Полякова, співак Олександр Пономарьов, а також Дзідзьо. До слова, Полякова вже записала звернення щодо цього. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів