Поділитись:

Відомий поет у рідному Луцьку презентує нову збірку

Четвер, 19 жовтня 2023, 10:35
Відомий поет у рідному Луцьку презентує нову збірку

Поет Павло Коробчук презентує у Луцьку, звідки він родом, нову книгу «Навій».

Презентація відбудеться у неділю, 22 жовтня. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«В цю неділю буде презентація книжки "Навій" в Луцьку у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва. 22 жовтня, 15.00», – йдеться у дописі.

Відомий поет у рідному Луцьку презентує нову збірку 

У новій книжці Павла Коробчука зібрані його поезії останніх п'яти років. Війна та мирне життя. Літо й лютий. Фронт і тил. Пам’ять і передчуття. Тексти Павла сплітаються в полотно, на якому вимальовується загальний візерунок – усе наше життя, яким воно було, яким є зараз, – йдеться в анотації на сайті видавництва Віхола.

Навій – це вал у ткацькому верстаті, на якому тримається основа полотна. Того самого поетичного полотна, яке за допомогою слів творить поет. Кожен текст – нова нитка. І лише відступивши на кілька кроків, можна зрозуміти, яку картину вони разом складають.

Довідково:
Павло Коробчук – український письменник (прозаїк, поет, публіцист), музикант, журналіст. Автор романів «Ключові клапани» і «Море для шульги», поетичних книг «Хвоя», «Цілодобово», «Динозавр», «Мерехтіло», «Натщенебо», «Кайфологія», книги оповідань «Священна книга гоповідань». Автор музичного альбому «HOROBRO». Лауреат премії ім. Бориса Нечерди (2017), «Смолоскип» (2004), поетичного конкурсу імені Нестора Літописця (2016), премії ім. Б. І. Антонича «Привітання життя» (2009) тощо. Переможець двадцяти літературних слемів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів