Поділитись:

У Луцьку опалювальний сезон може бути важким

Автор: Максим Косюр |
Вівторок, 17 жовтня 2023, 10:04
У Луцьку опалювальний сезон може бути важким

У середу, 18 жовтня, у Луцьку розпочинається опалювальний сезон. Спочатку тепло подадуть у навчальні заклади та лікарні, а згодом і у квартири лучан. Проте сезон опалення може бути важким.

Про це повідомив міський голова під час розширеної наради.

«Я хочу поговорити про опалювальний сезон, який може бути важким. Ворог сьогодні нарощує запас ракет і хоче зробити нам складну зиму. Завтра розпочинаємо опалювальний сезон. Для того, щоб без електрики подавати тепло, котельні обладнані дизельними генераторами. За літній період їх перевірили, вони працюють. Було замінено 3,5 км мереж, провели гідравлічні випробування та заміни інших мереж», – каже мер.

Крім того, він зауважив, що на випадок відключень води у місті є спеціальні резервуари, які будуть розвозити питну воду. Для цього очільник комунального підприємства Луцькводоканал має розробити спеціальну схему, відповідно до якої, кожен район міста має бути забезпечений резервною водою.

Разом з тим у міській раді закликають містян робити запаси технічної води, адже перехід підприємств на резервні джерела живлення займає певний час. Аби повністю не залишитися без водопостачання, зазначають в Луцькраді, краже мати власні запаси у квартирі.

До слова, у місті будуть розміщені пункти обігріву, де жителі зможуть зарядити телефони та інші пристрої, отримати доступ до інтернету, випити гарячого чаю та зігрітися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів