Поділитись:

У Луцьку розпочинають опалювальний сезон

Понеділок, 16 жовтня 2023, 09:48
У Луцьку розпочинають опалювальний сезон

На території Луцької громади розпочинають опалювальний сезон. Спочатку тепло буде подаватись в лікувальні та навчальні заклади, а потім – усім іншим споживачам.

Про це повідомив у телеграмі мер міста Ігор Поліщук.

«Від середи, 18 жовтня розпочинаємо опалювальний сезон в нашій громаді. Найперше тепло буде подаватись в лікувальні та навчальні заклади, а потім - усім іншим споживачам. 
Технологічний процес від початку запуску котелень до надходження теплоносія безпосередньо споживачу може зайняти до 3 діб», – написав він.

Як зазначив міський голова, у міжопалювальний період ДКП «Луцьктепло» провело великий обсяг підготовчих робіт для більш успішного проходження опалювального сезону: замінило майже 3,5 км мереж та інше обладнання, провело гідравлічні випробування та усунуло пориви на виявлених проблемних ділянках.

Також він зауважив, що понад 90% котелень громади забезпечені дизель-генераторами для гарантії їх роботи на випадок відсутності електроенергії.

«Сподіваємось на плавний запуск та спокійне проходження опалювального сезону», – додав Поліщук.

Нагадаємо: станом на жовтень 2023 року ДКП «Луцьктепло» витратило на заходи з підготовки до опалювального сезону майже 23 мільйони гривень і до кінця року планує потратити ще майже 3 мільйони гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів