Поділитись:

У Луцьку оголосили конкурс проектів туристичного спрямування

Вівторок, 07 березня 2017, 13:40
У Луцьку оголосили конкурс проектів туристичного спрямування

Креативні ідеї щодо розвитку туризму у Луцьку прийматимуться онлайн до 7 квітня.

В ініціативі можуть брати участь лучани, які досягли 18-річного віку. Про це йшлося під час прес-конференції з приводу оголошення конкурсу соціальних проектів туристичного спрямування 7 березня.

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко сказав, що у місті вже існує подібний конкурс загальноміських ініціатив. Цьогоріч вирішили, що доцільно буде такий самий досвід поширити й на сферу туризму.

Оголошує конкурс управління туризму та промоції міста Луцькради у партнерстві з програмою "Активні громадяни" від Британської ради в Україні та ГО "Молодіжна платформа".

"100 тисяч гривень з міського бюджету передбачено на реалізацію цих ініціатив і 100 тисяч гривень – кошти Британської ради. Сподіваємось, що це запрацює", – сказав Сергій Григоренко.

Максимальне фінансування в рамках одного проекту – 30 тисяч гривень.

Голова ГО "Молодіжна платформа" Захар Ткачук сказав, що цей конкурс непростий, але Британській раді цікаво не просто фінансувати проект, а й важливо навчати людей чомусь новому.

"Людина подає спочатку ідею на гугл-форму. Після того експертне середовище оцінює ці заявки, після цього дводенне навчання, яке триватиме два дні. Ми намагаємось ці проекти підтягнути і на останньому етапі оцінюємо проект", – пояснив алгоритм дій Захар Ткачук.

Відтак до 7 квітня приймаються заявки онлайн, 18 квітня буде презентація проектів та людей, 19-20 – навчання, 21 квітня в сесійному залі міськради слухатимуть кінцеві версії проектів і нагороджуватимуть найкращих.

В.о. начальника управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська повідомила, що серед пріоритетів конкурсу: нові туристичні об'єкти, креативний простір, фестивалі події, заходи, інклюзивні проекти, інформаційні та ІТ продукти, туристичні шляхи.

Надрукувати
мітки:
коментарів