Кабмін виділив 62 мільярди на програми відновлення після агресії РФ, – Шмигаль

Субота, 14 жовтня 2023, 23:26

Фонду ліквідації наслідків збройної агресії було виділено на різні програми відновлення 62,3 млрд грн, з яких  майже 1,7 млрд передбачено на Сумську область, а 673 млн — на Чернігівську.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Президії Конгресу місцевих, яка була присвячена питанням Сумської та Чернігівської областей, – пише Економічна правда

«З Фонду ліквідації наслідків збройної агресії було виділено на різні програми відновлення 62,3 млрд грн. З них майже 1,7 млрд передбачено на Сумську область, 673 млн — на Чернігівську», – зазначив Шмигаль. 

За словами премʼєра, спільними пріоритетами центральної влади, регіонів та громад зараз є завершення підготовки до зими, старт та успішне проходження опалювального сезону, відновлення та забезпечення соціальної складової.

Відповідно, ОВА прозвітували про високий рівень готовності до опалювального сезону: на Чернігівщині – 99,5%, на Сумщині – 99,1%.

Водночас продовжуємо розгортати мережу Пунктів незламності. На території Чернігівської області їх створено 330, в Сумській – 541.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: