Поділитись:

Водій із травмою хребта – у лікарні: подробиці аварії біля історичного у Луцьку (відео)

П'ятниця, 13 жовтня 2023, 19:42
Водій із травмою хребта – у лікарні: подробиці аварії біля історичного у Луцьку (відео)

У Луцьку на перехресті вулиць Огієнка та 8 Березня не розминулись «тойота» та «бмв». Постраждав один з водіїв – із травмою хребта він у лікарні. 

Водій «тойота», виїжджаючи з вулиці 8 Березня, не надав перевагу в русі та зіткнувся з автомобілем «бмв», що їхав вулицею Огієнка. 

«Аварія трапилась сьогодні близько 8 ранку у Луцьку. Водій автомобіля «тойота», виїжджаючи з вулиці 8 Березня, не надав перевагу в русі та зіткнувся з автомобілем «бмв», що їхав вулицею Огієнка. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Внаслідок ДТП 48-річний водій «бмв» травмувався. Його госпіталізували до лікарні. Водій, що керував автомобілем «тойота» – тверезий. Відомості за цим фактом слідчі віднесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань», – повідомив інспектор Луцького райуправління поліції Ігор Лівошук. 

Внаслідок аварії рух вулицею Огієнка був перекритим понад годину. О 10 ранку обидва авто забрав евакуатор. У центрі Екстреної медичної допомоги розповіли, що госпіталізували чоловіка з закритою травмою хребта. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів