Поділитись:

Інтернет-магазин Ringoo: побутова техніка та інша електроніка в асортименті*

П'ятниця, 13 жовтня 2023, 13:26
Інтернет-магазин Ringoo: побутова техніка та інша електроніка в асортименті*

Сучасна техніка та електроніка покликані спростити життя людині та автоматизувати численні процеси. Саме тому в будинку багато людей є холодильник, мікрохвильова піч, телевізор, комп'ютер, а при собі завжди буде мобільний телефон. Все це і навіть більше можна купити в магазині Ringoo, де є поділ на категорії та підкатегорії.

Співпраця з численними виробниками дозволить запропонувати якісну техніку за найнижчими цінами. Відвідавши одного разу магазин Ringoo, багато хто повертатиметься сюди за покупками. Наведено докладний опис кожної позиції, є фотографії і навіть відеоогляд, що спрощує розуміння того, як працювати з технікою та як вона виглядатиме в реальному житті.

Особливості каталогу

В основному асортимент включає пропозиції для дому та вирішення проблем у повсякденному житті: ноутбуки, холодильники, навушники, телефони, пилососи тощо. Але крім цього є й інші категорії:

  • краса та здоров'я;
  • персональний транспорт;
  • гаджети та аксесуари до них;
  • аудіо;
  • автомобільні товари.
  • мультимедіа.

Представлено кілька десятків тисяч товарів із гарантією від виробника. Кожен може вибрати те, що підходить за функціоналом і відповідає бюджету.

Оплата товару

Комфорт та час клієнта завжди цінуються, тому на вибір представлено кілька варіантів оплати замовлення:

  1. Онлайн на карту. Дуже зручний формат для фізичних осіб, коли кожен може зробити замовлення і відразу його сплатити на картку;
  2. Готівкою. Оплата такого формату провадиться при самовивезенні, доставці кур'єром або на склад перевізника;
  3. Накладний платіж. Оплата лише після огляду товару та ознайомлення з його комплектацією;
  4. Безготівковий розрахунок. Використовується фізичними особами, які оплачують за реквізитами, або приватними підприємцями та компаніями;
  5. Розстрочка. Відмінний спосіб отримати покупку вже, але сплатити за неї рівними частинами протягом певного періоду.

Додатково уточнити деталі оплати та реквізити можна у працівників магазину.

Переваги покупки у Ringoo

Лояльна цінова політика, а також додаткові знижки у форматі акцій та за програмою лояльності дозволить придбати товар за гарною вартістю. Також працює професійна підтримка та будь-яке технічне чи організаційне питання фахівці готові вирішити. Багато посилок комплектуються та доставляються в день оформлення замовлення. Деякі товари можна забрати в день замовлення в одній із точок самовивезення.

Надрукувати
мітки:
коментарів