Поділитись:

Поліщук вважає, що на нього тиснуть

Вівторок, 07 березня 2017, 11:48
Поліщук вважає, що на нього тиснуть

Голова фракції "УКРОП" в Луцькій міській раді Ігор Поліщук вважає, що звинувачення в його бік щодо порушення законодавства, пов'язані з "колапсом" в міській раді.

Про це він сказав у вівторок, 7 березня, під час прес-конференції.

Щодо нього складено 3 протоколи за ч.1 ст. 172-7 (Порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів), ч.2 ст. 172-7, ст. 172-8 (Незаконне використання інформації, що стала відома особі у зв'язку з виконанням службових повноважень) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як розповів депутат, всі звинувачення пов'язані із запитом, який він озвучив на сесії щодо проникнення посторонніх осіб в кабінет ректора ЛНТУ Петра Савчука.

"Я був адвокатом Петра Петровича, брав участь в допитах, допомагав складати різні документи. Пройшло два тижні, і досі не було нікому оголошено підозру. Саме тому я прийняв рішення оголосити цей запит. Я тоді попросив провести об'єктивне розслідування, оголосити підозру та вжити запобіжний захід. З власних джерел, я дізнався імена трьох правоохоронців з управління захисту економіки, які пробралися в кабінет ректора, й озвучив їх", – зазначив обранець громади.

На думку Поліщука, протоколи – неправомірні, а звинувачення – абсурдні. Загалом він вважає, що ці звинувачення є тиском на нього через політичну ситуацію, яка виникла в Луцькій міській раді.

"Ці протоколи датовані 28 лютим, а сесія була в листопаді. Тобто пройшло вже три місяці. Не думаю, що тут була така складна справа, яку потрібно розглядати стільки часу. Саме тому я вважаю, що це пов'язано з тією політичною ситуацією, яка зараз склалася. Це може бути однією з форм тиску", – резюмував Ігор Поліщук.

Надрукувати
мітки:
коментарів