На Волині за добу сталися дві пожежі (фото)

П'ятниця, 13 жовтня 2023, 11:42

Минулої доби рятувальники Волинської області двічі виїжджали на гасіння пожеж та здійснили два виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 12 жовтня, о 10:52, до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській цегляній споруді в селі Дубове Ковельського району. На місце події працювали рятувальники 4-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ковеля. Пожежа була ліквідована о 11:11. Вогнем знищено 2 м2 покрівлі, пошкоджене перекриття на площі 4 кв. м. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 16:12 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Краснилівка Камінь-Каширського району. На місце події направили рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Камінь-Каширський та працівників місцевої пожежної охорони села Видричі.

З палаючого будинку 55-річного чоловіка врятував поліцейський, який перебував у селі у службових питаннях.

Пожежу ліквідували о 16:58. Імовірна причина – несправність пічного опалення.

У Нововолинську рятувальники провели аварійно-рятувальні роботи з відкривання дверей до квартири, де перебував чоловік, який не виходив на зв'язок і потребував медичної допомоги.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: