Поділитись:

У Луцькраді оберуть керівника для нового комунального закладу

Вівторок, 07 березня 2017, 10:16
У Луцькраді оберуть керівника для нового комунального закладу

Для нещодавно створеного КЗ "Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Луцьку" з трьох претендентів оберуть керівника.

Серед вимог до кандидатів основними були: вища освіта у галузях знань "Гуманітарні науки", "Соціальна робота", "Фізичне виховання, спорт і здоров'я людини" за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра. Стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 2 років, загальний стаж не менше 5 років. Про це сказала начальник відділу кадрів Луцькради Віра Гудима 6 березня під час засідання конкурсного комітету.

Очолити КЗ "Центр національно- патріотичного виховання дітей та молоді у Луцьку" виявило бажання троє людей:

Бальбуза Богдан Костянтинович – громадянин України, 1992 р.н., у 2014 році закінчив Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний економіко- гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука" і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Журналістика". Загальний стаж роботи, зокрема на керівних посадах, відсутній.

Казмірчук Любов Леонідівна – громадянка України, 1991 р.н., у 2013 році закінчила Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки і отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Початкова освіта". Загальний стаж роботи, зокрема на керівних посадах, відсутній.

Лапковська Тетяна Володимирівна – громадянка України, 1992 р.н., у 2014 році закінчила Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки і отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Музичне мистецтво". Загальний стаж роботи 2 роки, зокрема на керівних посадах, 6 місяців.

Богдан Бальбуза сказав, що його мотивацією на заміщення цієї посади було те, що він готовий працювати на загальний результат у співпраці з громадськими організаціями, а також має чималий досвід у роботі громадських організацій.

Любов Казмірчук повідомила комісії, що на посаді керівника закладу планує займатись науково-просвітницькою діяльністю, проведенням таборувань, налагоджувати співпрацю з ГО, представниками культури та бізнесу.

Третя кандидатка на посаду Тетяна Лапковська повідомила, що з 14 років є пластункою. Основною метою роботи в центрі бачить виховання доброго громадянина вірного своєму народові.

У комісії є два дні, щоб розглянути кандидатури і обрати керівника для комунального закладу.

Надрукувати
мітки:
коментарів