Лучанка запустила флешмоб на підтримку жінок, які лікуються від раку (фото)

Четвер, 12 жовтня 2023, 13:48

У Луцьку запустили флешмоб на підтримку жінок, які лікуються від раку молочної залози #натлірожевого.

Ініціаторами стали керівниця благодійної організації «Фонду боротьби з раком» Марія Адамчук-Коротицька та івент-агенція FeelGood Agency.

Аби стати учасником флешмобу, потрібно зробити світлину, на якій буде присутній рожевий колір, та опублікувати її у фейсбуці, затегавши ініціаторів.

«Ми та FeelGood Agency запустили флешмоб на підтримку жінок, які лікуються від раку молочної залози, і дуже просимо вас підтримати його! Зробіть фото чогось рожевого, на фоні рожево або у рожевому і тегніть нас. Давайте разом поширювати ідеї піклування про своє здоров'я та одна про одну», – закликала у фейсбуці Марія Адамчук-Коротицька.

Марія Адамчук-Коротицька опублікувала своє фото, на якому є рожева стрічка – символ, який використовується для інформування суспільства про проблему раку грудної залози.

Лучанки одразу долучилися до ініціативи.

Медійниця Катерина Той:

«Звіримо годинники на рожевому годиннику, обідаємо рожевим рулетиком, фарбуємося у майстра з рожевим пензликом».

Департамент молоді та спорту Луцької міської ради:

«Любі наші дівчата та жінки, турбуйтесь про своє здоров'я, не забувайте про профілактичні огляди, будьте пильні! Профілактика може врятувати життя! Мета флешмобу – підтримати жінок, які лікуються від раку молочної залози. Запрошуємо і Вас взяти участь у даній важливій ініціативі!»

Майстриня, засновниця бренду «НамистА», ексначальниця відділу інформаційної політики ОДА Світлана Гунчик запропонувала організувати «рожеву вечірку», її підтримала власниця луцької турагенції Катерина Павлова:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: