Поділитись:

У Луцькраді розглядали кандидатури на посаду директора КП "Автопарксервіс"

Понеділок, 06 березня 2017, 17:32
У Луцькраді розглядали кандидатури на посаду директора КП «Автопарксервіс»

Новий директор КП "Автопарксервіс" займатиме посаду тимчасово, поки попередній директор служитиме в армії за контрактом.

Основними вимогами до кандидата на посаду директора комунального підприємства були: вища освіта у галузі знань "Транспорт" за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на керівних посадах не менше 3 років. Про це сказав перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев 6 березня під час засідання конкурсного комітету.

Нагадаємо: директора комунального підприємства "АвтоПаркСервіс" приймають на посаду тимчасово на час звільнення директора Баса Тараса Михайловича від виконання службових обов'язків. Оскільки він пішов служити за контрактом строком до закінчення особливого періоду або до оголошення рішення про демобілізацію.

Як повідомила начальник відділу кадрів Віра Гудима, на цю посаду подали заяви та необхідні документи 4 особи:

Денисенко Сергій Вікторович – громадянин України, 1981 р.н., у 2004 році закінчив Тернопільську академію народного господарства і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Фінанси". Загальний стаж роботи 10 років. Стаж роботи на керівних посадах відсутній.

Ковальчук Тарас Володимирович – громадянин України, 1990 р.н., у 2012 році закінчив Волинський національний університет імені Лесі Українки і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Міжнародна інформація". Загальний стаж роботи, в тому числі, на керівних посадах відсутній.

Мартинюк Олександр Миколайович – громадянин України, 1981 р.н., у 2006 році закінчив Міжрегіональну Академію управління персоналом і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Правознавство". Загальний стаж роботи понад 16 років, з них стаж роботи на керівних посадах понад 1 рік.

Форманюк Олександр Вікторович – громадянин України, 1974 р.н., у 2009 році закінчив Херсонський державний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Технологія машинобудування". Загальний стаж роботи, в тому числі, на керівних посадах понад 3 роки.

Тарас Яковлев запропонував в порядку надходження заяв у відділ кадрів запрошувати кандидатів, щоб вони розповіли про своє бачення розвитку підприємства.

Сергій Денисенко сказав, що підприємство має давати надходження, але їх наразі немає. Оскільки є недостатня кількість парковок і створено негативний імідж КП. Він пропонує розробити введення паркувальних талонів і впровадити автоматизовану систему сплати.

Другий претендент Тарас Ковальчук висловив свої пропозиції щодо розвитку підприємства. Він вважає, що низька рентабельність підприємства зумовлена тим, що існує роздутий штат працівників і незацікавленість керівництва у розвитку підприємства.

Третій кандидат Олександр Мартинюк, який до цього вже обіймав посаду директора цього КП, розповів і про своє бачення розвитку підприємства. Він зауважив, що зараз у Луцьку є 700 паркомісць, але цього замало, оскільки місто розвивається і кількість автотранспорту постійно збільшується. Також він наголосив на важливості введення муніципального евакуатора. Адже той, що запускали разом із поліцією, виявився економічно невигідним.

Член конкурсного комітету Андрій Білан поцікавився, якими здобутками може похвалитись Олександр Мартинюк, який цілий рік працював на посаді директора "Автопарксервісу".

"Коли я прийшов туди, то підприємство мало результат за фінансовий рік 45 тисяч гривень. Ми цілий рік вилазили з боргової ями. У 2016 році ми вже займались діяльністю парковок. Зокрема, розробили схеми організації дорожнього руху", - пояснив Олександр Мартинюк.

Останній претендент Олександр Форманюк розповів про те, що слабкою стороною у нинішньому КП є те, що зараз облаштована незначна кількість парковок та інше.

Тарас Яковлев повідомив, що результати щодо цих кандидатів комісія оголосить через два дні.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 березня 2024
15:50
12 лютого 2024
04 лютого 2024
22 січня 2024
06 грудня 2023
29 вересня 2023
26 липня 2023
18 липня 2023
11:15
08 липня 2023
16:05
22 травня 2023