Поділитись:

У Луцьку судять рятувальника-зрадника з Волновахи (відео)

Вівторок, 10 жовтня 2023, 17:34
У Луцьку судять рятувальника-зрадника з Волновахи (відео)

У Луцьку судять жителя Волновахи Донецької області, якому інкримінують державну зраду.  

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Підготовче засідання у справі щодо обвинуваченого Юрія Бахала відбулось 10 жовтня, у приміщенні Луцького міськрайонного суду. На слухання прибули прокурор, захисник та колегія суддів, окрім самого обвинуваченого. Обвинувачений Юрій Бахал  досі живе та працює на боці окупантів.

До окупації Волновахи Юрій Бахал працював місцевим рятувальником. 

«Зокрема він ніс службу в ГУ ДСНС Україні у Донецькій області. Склав присягу на вірність українському народові. В березні, по-моєму, 10-го числа з моменту окупації міста Волноваха агресором, ця особа не покинула територію Донецької області разом з особовим складом ДСНС, не передислокувалась, а пішла на службу у «мчс днр», – зазначив прокурор Андрій Стасюк. 

За словами прокурора, надалі Юрій Бахал працював на окупантів. Зокрема, поширював пропагандистські наративи і вихваляв російських окупантів. 

Нині обвинувачений перебуває на тимчасово окупованій території і далі служить росіянам. 

На судове засідання він не прибув, але про судове засідання його сповістили. 

У зв'язку із неявкою обвинуваченого, засідання перенесли. Якщо ж і наступного разу він проігнорує повістку до суду, то засідання відбуватиметься за його відсутності. 

Відповідно до статті 111 Кримінального кодексу України державна зрада карається позбавленням волі на строк від дванадцяти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Деталі – у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024