Поділитись:

У Луцьку оштрафували водія, який віз на причепі екскаватор (фото)

Вівторок, 10 жовтня 2023, 11:03
У Луцьку оштрафували водія, який віз на причепі екскаватор (фото)

У Луцьку патрульні оштрафували водія вантажівки, який без необхідних дозволів перевозив на причепі негабаритний вантаж – гусеничний екскаватор.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У понеділок, 9 жовтня, патрульні зупинили вантажівку DAF із причепом, на якому був розміщений гусеничний екскаватор. Під час перевірки документів інспектори встановили, що водій не має дозволу та погодження на перевезення негабаритного вантажу.

За таке порушення на чоловіка склали постанову за ч. 1 ст. 132-1 (Порушення правил перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів) КУпАП. Санкція статті передбачає штраф у сумі 510 гривень.

Правоохоронці зазначили, що порядок руху такої категорії транспорту автомобільними дорогами та вулицями населених пунктів передбачається п. п. 22. 5 ПДР України та Постановою Кабінету Міністрів України №30 від 18.01.2001 року, яка затверджує «Правила проїзду великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами».

Для отримання дозволу на рух транспортних засобів, вагові або габаритні параметри яких перевищують нормативні, необхідно звертатися в Центр надання адміністративних послуг.

У Луцьку оштрафували водія, який віз на причепі екскаватор (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів