Луцький комбінат шкільного і студентського харчування отримав "золоту" відзнаку

Понеділок, 06 березня 2017, 15:15

КП "Луцький комбінат шкільного і студентського харчування" присуджено "Золотий символ якості національних товарів та послуг України" з врученням ексклюзивного золотого диплома, електронного логотипа цього символу українською та англійською мовами та Сертифіката на право використання.

За надання високоякісних конкурентоспроможних послуг з організації шкільного харчування та постачання якісних готових страв і за підсумками економічної діяльності та громадської активності 2016 року таке рішення ухвалила Асамблея ділових кіл та Науково-експертна рада Програми "Лідери XXI століття", – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Керівнику Луцького комбінату шкільного і студентського харчування Світлані Шмід присвоєно Почесне звання "Кращий керівник року" з врученням відповідного знака з іменним посвідченням.

Золотий символ якості вручається підприємствам і компаніям за міжнародними правилами "Корпоративно-соціальної відповідальності", відповідно до яких компанія бере на себе відповідальність за якість продукції, її вплив на споживачів та навколишнє середовище.

Офіційна церемонія вручення нагород відбулась 28 лютого 2017 року в Державній резиденції – малому Маріїнському палаці в ході Офіційного прийому на честь лідерів економіки, бізнесу, науки, культури та спорту України.

Довідка:

Асамблея ділових кіл – громадське об'єднання, одним з напрямків діяльності якого є відзначення кращих працівників бізнесу, науки, культури та спорту на найвищому рівні.