Поділитись:

На трасі Луцьк – Рівне встановили ще одну камеру контролю швидкості (фото)

Понеділок, 09 жовтня 2023, 17:23
На трасі Луцьк – Рівне встановили ще одну камеру контролю швидкості (фото)

У Струмівці на автошляху Луцьк – Рівне працюватиме ще одна камера автоматичної системи фотовідеофіксації порушень правил безпеки дорожнього руху.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Це стало можливим завдяки зусиллям поліцейського офіцера Олександра Остапчука, який підготував проєкт та спрямував його на погодження у відповідні установи. Там визнали, що ділянка дороги, дійсно, небезпечна, тому тепер при вʼїзді до села зі сторони Рівного встановили ще один технічний засіб контролю швидкості, який фіксуватиме адміністративні правопорушення, зокрема, перевищення швидкості.

Зазначають, що все розпочалося зі звернень місцевих мешканців – вони переймалися за безпеку своїх дітей, які переходять проїжджу частину на цьому відрізку дороги. Оскільки це – траса державного значення, громада встановити регульовані світлофори для пішоходів з кнопкою «На вимогу» не могла.

«Встановлення камер фотовідеофіксації швидкості буде одним з інструментів, що знизить кількість порушень та зробить більш безпечною цю ділянку дороги для усіх учасників дорожнього руху». – переконані у поліції.

На трасі Луцьк – Рівне встановили ще одну камеру контролю швидкості (фото)На трасі Луцьк – Рівне встановили ще одну камеру контролю швидкості (фото)На трасі Луцьк – Рівне встановили ще одну камеру контролю швидкості (фото)На трасі Луцьк – Рівне встановили ще одну камеру контролю швидкості (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів