Поділитись:

У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)

Понеділок, 09 жовтня 2023, 14:28
У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)

У Луцьку в останню путь провели військовослужбовців Олексія Масурова та Богдана Ніколайчука, які віддали свої життя, захищаючи Україну.

У понеділок, 9 жовтня, їх відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцької міськради.

Лучанин Ніколайчук Богдан Аркадійович, 21 квітня 1968 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду номера обслуги у гірсько-штурмовій роті.

Солдат Богдан Ніколайчук загинув 28 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного села Приютне Запорізької області.

Лучанин Масуров Олексій Сергійович, 12 березня 1976 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду номера обслуги артилерійської батареї.

Солдат Олексій Масуров загинув 4 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі села Кліщіївка Бахмутської громади Донецької області.

До спільної молитви за упокій душ спочилих воїнів разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився міський голова.

Після завершення панахиди домовини з тілами захисників прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенда «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Поховали полеглих захисників на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото)У Луцьку попрощалися з Олексієм Масуровим і Богданом Ніколайчуком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів