Поділитись:

Водійка – у реанімації: що відомо про травмованих внаслідок ДТП на Відродження у Луцьку (відео)

П'ятниця, 06 жовтня 2023, 18:31
Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Внаслідок ДТП на проспекті Відродження у Луцьку, яка сталася зранку, 6 жовтня, травмувалися двоє дорослих і дитина. Найбільше постраждала водійка легковика. Жінка нині у реанімації.

Ще одного водія і шестирічну дівчинку теж ушпиталили. 

Про стан водіїв Суспільному розповіла терапевтка відділення екстреної меддопомоги міської лікарні Ольга Косс.

«Близько 9 години у відділення екстреної меддопомоги доставили травмованих із ДТП на відродження: жінка у важкому стані, госпіталізована у відділення реанімації, чоловік в стані середньої важкості», – зазначила лікарка.

Про стан дівчинки, мама якої нині у реанімації, у дитячій обласній лікарні без згоди батьків не коментують. Поспілкуватися у медзакладі з її бабусею не вдалося.

Не травмувався під час аварії чоловік, який був за кермом припаркованої машини. В його авто врізався один із легковиків.

Водій припаркованого авто Анатолій ГошкоВодій припаркованого авто Анатолій Гошко

«Я в машині був, то тільки почув удар. Хто кому не уступив – то не бачив, без поняття», – розповів водій Анатолій Гошко.

Нагадаємо: аварія трапилась у п'ятницю, 6 жовтня, о 08:47. Водій транспортного засобу Skoda, при здійсненні повороту ліворуч не пропустив автомобіль Kia, що рухався прямо, внаслідок чого відбулося жахливе зіткнення. Транспортні засоби зазнали значних механічних пошкоджень.

За кілька хвилин до місця аварії прибула патрульна поліція, для з'ясування обставин дорожньо-транспортної пригоди та карети швидкої медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів