Поділитись:

Двоє волинян гумовим човном переправляли до Польщі сигарети (фото)

П'ятниця, 06 жовтня 2023, 16:54
Двоє волинян гумовим човном переправляли до Польщі сигарети (фото)

На українсько-польському кордоні затримали двох волинян, які через Західний Буг переправляли контрабанду – 6 тисяч пачок сигарет.

Про це у п'ятницю, 6 жовтня, повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

«Прикордонники Волинського загону спільно з польськими колегами припинили протиправну діяльність з незаконного переміщення тютюнових виробів з України до Польщі», – йдеться у повідомленні.

Польські прикордонники затримали на своєму березі Західного Бугу 28-річного жителя Ковельського району і 31-річного нововолинця. Волиняни встигли переправити через річку 6 тисяч пачок сигарет.

Гумовий човен, який чоловіки використовували для переправлення через річку товару, виявили та дістали на український берег прикордонники відділу «Амбуків».

Двоє волинян гумовим човном переправляли до Польщі сигарети (фото) 

Наразі тривають заходи з встановлення інших осіб, причетних до незаконної оборудки.

Затриманих правопорушників притягнуть до адмінвідповідальності. Крім того, чоловіків прикордонники направили до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для вручення повісток.

Двоє волинян гумовим човном переправляли до Польщі сигарети (фото) Двоє волинян гумовим човном переправляли до Польщі сигарети (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів