Поділитись:

Палив траву: небайдужі лучани «здали» чоловіка муніципалам (фото)

П'ятниця, 06 жовтня 2023, 11:54
Палив траву: небайдужі лучани «здали» чоловіка муніципалам (фото)

У Луцьку покарали чоловіка, який попри заборону палив суху траву.

Про це повідомили у пресслужбі луцьких муніципалів.

«На гарячу лінію «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради щоденно надходять десятки скарг та звернень небайдужих громадян щодо порушення Правил благоустрою чи адміністративних правопорушень, що допомагає нам оперативно і по суті вирішувати ті чи інші проблеми», – йдеться у повідомленні.

Цього разу, завдяки дзвінку одного із свідомих мешканців громади, вдалося виявити палія, що палив суху траву на вулиці Володимирській у місті Луцьку.

«Слід зауважити, що таке самовільне поводження із вогнем на відкритому просторі може мати вкрай непередбачувані наслідки. Отож, на громадянина, що здійснив адміністративне правопорушення інспектором департаменту було складено протокол за ст. 152 КУпАП.

 

Вкотре наголошуємо, що спалювання промислових чи побутових відходів, гілля, листя тощо на території луцької міської територіальної громади є порушенням п. п. 2.5.5.1.16 та тягне за собою адміністративне покарання у вигляді накладення штрафу від 340 до 1700 грн.», – зазначили муніципали.

Палив траву: небайдужі лучани «здали» чоловіка муніципалам (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів