Поділитись:

Кондратюк забирає у Козловського частину військової зарплати, – продюсер Лисиця

П'ятниця, 06 жовтня 2023, 07:48
Кондратюк забирає у Козловського частину військової зарплати, – продюсер Лисиця

Відомий український продюсер Вадим Лисиця заявив, що Ігор Кондратюк забирає собі левову частку військової зарплатні Віталія Козловського, який зараз захищає країну на передовій.

Він опублікував спільний кадр з Козловським, з яким нещодавно бачився, і зізнався, що не від нього чув про те, що Кондратюк забирає собі гроші Козловського, які артисту виплачують за оборону України, – інформує ТСН. 

«До мене нещодавно завітав дійсний боєць Нацгвардії Віталій Козловський. Не від нього (!) я потім дізнався, що левову частку військової зарплатні, що отримує Віталік, забирає його колишній продюсер Ігор Кондратюк. В мене є лише надія, що ці гроші йдуть на допомогу військовим», – написав Лисиця.

Також продюсер зазначив, що розуміє природу таких стосунків, адже й сам був у схожій ситуації зі своїм експідопічним. Але, враховуючи статус Козловського, зараз Лисиця вважає, що поведінка Кондратюка – «зашквар»:

«Я сам був у схожій ситуації з моїм колишнім артистом і розумію природу таких стосунків, але цей випадок мені здається зашкваром, або як каже зараз молодь – «це крінж». Цікаво, що відповість Ігор Васильович?» – додав Лисиця.

Нагадаємо: артистові вручили мобілізаційне розпорядження з направленням до військової частини у червні 2023 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів